09 Mart 2015 Pazartesi 12:23
Bien, furarda farklı tasarımlarıyla fark yarattı

2015 yılı yeni seriler ilk defa bu fuarda yetkili satıcılar, sektör profesyonelleri ve nihai tüketicilerin beğenilerine sunuldu.

Fuardaki en önemli gelişme 66’ ülkeye ihracat yapmakta olan BİEN Seramik'in uluslararası pazarda çok ciddi bir mesafe katetmiş olması. Beş gün süren UNICERA’ya ilgi büyüktü. 
Fuar boyunca ilginin yoğun olduğu BİEN standını binlerce kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin 100'ü aşkını yabancı yetkili satıcı 100’e yakın yurtiçi yetkili bayii ve 50’ye yakın yurtdışı yetkili bayi yeni koleksiyon ve ürünler hakkında bilgi aldı.  

 

BİEN Satış Grup Başkanı Metin Savcı “Markayla ilgili gerek yurtiçi, gerek yurtdışı pazarlarının taleplerini dikkate alan üretim yapıyoruz. Satış ve pazarlama politikalarıyla yenilikçi, dinamik ve farklı ürünleri pazara sunuyoruz. Bu yıl 2015 koleksiyonunu ilk UNICERA fuarında tanıttık. Fuarda yer alan ürünlerimiz arasında banyo ile ilgili 15 yeni seramik karo koleksiyonu, 50'ye yakın porselen karo (iç-dış mekan seramikleri) var. Ayrıca Türkiye’de  ilk olarak  BİEN'in ürettiği 2 cm kalınlığındaki teknik porselen karolar ziyaretçiler tarafından çok büyük ilgi gördü. Bu yıl üretilecek olan Organik adı altında hijyene önem veren, açık kanallı, kir tutmayan klozetlerde ilk bu fuarda tanıtıldı. Geçen seneye oranla katılımcı sayısında %25-30 oranında bir artış gözlemledik. BİEN bugün sektörün önemli markalarından biri konumuna gelmiştir, bunda üretim, pazarlama, satış, tasarım, arge gücümüzün ve bize destek veren dağıtım kanalımızın önemli payı var” dedi.

Son Güncelleme: 09.03.2015 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.