11 Ekim 2013 Cuma 00:00
CHP Hacklendi, NTV Tutuştu!

CHP'nin resmi web sitesine dün akşam düzenlenen siber saldırının ardından NTV büyük bir skandala imza attı.

 

 

CHP'nin resmi web sitesine dün akşam düzenlenen siber saldırının ardından NTV büyük bir skandala imza attı. NTV, saldırının ardından servise koyduğu haberinde, siteyi hackleyenlerin siteye sadece yazı eklemesine rağmen siteye içerik eklendiğini belirterek, olayın içeriğini saptırmaya çalıştı.

Sitenin hacklendiği ilk dakikalardan itibaren CHP'nin hacklenen sitesinde içeriğe rastlamazken, NTV hiç bir görüntüye yer vermediği haberinde siteye içerik eklendiğini ileri sürdü.

Siteyi hackleyen Netdevilz isimli hacker grubu, "Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çizgisinden saptınız.lar çektiniz, kendi derdinize düştünüz halkı unuttunuz.Ama bizler yaptıklarınızı unutmayacağız." yazılı notu siteye hacklemis, ve hack nedenlerini de bu cümleyle açıklamıştı.

Siteyi hackleyen grup, daha önceki eylemlerinde içerikli siteleri hedef almıştı. NTV'nin buna rağmen siteye eklenen notu gizleyerek, bir de üstüne siteye içerik eklendiğini iddia etmesi dikkat çekti.

İşte NTV'nin olayın yönünü saptırmaya çalıştığı o yalan haberi:




Bu da hacklendiği andan düzeltildiği ana kadar geçen süre içinde sitede duran not:


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.