07 Haziran 2016 Salı 15:48
Egeli İhracatçılardan Terör Saldırısına Lanet

İstanbul Vezneciler'de 11 cana mal olan bombalı saldırıya bir tepki de Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk'ten geldi. Ünlütürk, yazılı açıklama ile saldırıyı lanetledi ardından şunları ifade etti:

"7'si polis şehit olan 11 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Son dönemde büyük şehirlerimizde artan terör saldırılarını gerçekleştirenler bilmelidirler ki Türkiye 78 milyonuyla birliktedir, bütündür. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Bu terör saldırıları Türkiye'yi bölme amacına ulaşamayacaktır. Türkiye'nin terörden temizlenmesi için bütün ihracatçılar her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonra da Türkiye'nin refahı ve gelişmesi için tüm kararlılığımızla ve azmimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesini temenni ediyorum."

Son Güncelleme: 07.06.2016 15:48
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.