17 Ağustos 2015 Pazartesi 10:26
Ellerdeki Soğan ve Sarımsak Kokusunu Gidermek

Soğan ve sarımsak kokusu ellere sinmiş ise yapılacak en basit yollardan biri ellerimizi tuz ile bolca ovalamaktır. Ellerimizi tuz ile bolca ovaladıktan sonra çeşmenin altında akan su ile iyice yıkamalıyız. Bu işlemi en az 3 ya da 4 dakika sürdürmemiz durumunda ellerimizdeki kokular azalacak hatta gidecektir.

Bunun dışında ellere sinen soğan ve sarımsak kokusu için patates haşlayabiliriz. Haşlanmış patates ile elleri iyice ovalar ve bu işlemi de birkaç dakika yaparsak ellerdeki kötü kokular gidecektir.
Her evde bulunması kolay olan paslanmaz çelik kaşık sizde de mevcut ise çelik kaşığı akan çeşmenin altında durmadan ovalarsak ellerimize [ads2]sinen soğan ve sarımsak kokusu gidecek ve ellerimizde ki kötü koku sorunu çözülmüş olacaktır.

Bu uygulamalar biraz tuhaf gelebilir ancak ellere sinen kötü kokuları giderme konusunda etkili çözümler arasında yer almaktadır. Kötü kokusu nedeni ile faydalı olan bu besinlerden uzak durmamalıyız. Ağız kokusu ya da ellere sinmesi gibi basit nedenlerden dolayı mucize niteliğindeki bu besinlerden uzak durmamalıyız.

Son Güncelleme: 17.08.2015 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.