14 Mayıs 2016 Cumartesi 12:51
Fenerbahçe taraftarına 19.07 kuruşluk elektrik verdi

Alparslan, “Tüketicilerin çoğu dikkat etmese de 1 kWh elektriğin satış fiyatı 21.96 kuruştur. Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında Fenerbahçe camiasına özel projemizi hayata geçiriyoruz. 19.07.2016 tarihine kadar elektrik aboneliğini Bisen’e taşıyan Fenerbahçe taraftarlarına özel 1 kWh elektriğin satış fiyatı 19.07 kuruş olarak belirlenecek. Bu fiyatı 1 yıl boyunca koruyacağız ve tüketiciler elektrik zamlarından etkilenmeden bir yıl boyunca indirimli elektrik fırsatından yararlanabilecek” dedi.

Alparslan, Türkiye çapında yaklaşık 15 bin tekil müşteri sayısı ve müşteri sayısına göre yüzde 15 pazar payı ile bağımsız tedarikçi pazarında sektör liderliğini sürdürdüklerini kaydetti.

4.5 milyon abone
 Alparslan, ayda ortalama 125 TL elektrik faturası ödeyen tüketicilerin serbest kullanıcı olma hakkı elde ettiğini, serbest tüketici olma hakkı kazanan abone sayısının da 4.5 milyona ulaştığını söyledi. 

Abonelerden 2 milyonunun şirket değiştirerek indirimli elektrik kullanma imkanı bulduğunu belirten Alparslan, hala 2.5 milyon abonenin indirimden yararlanamadığını vurguladı. Alparslan, şunları söyledi:

“Bu yıl serbest tüketici kapsamına alınan abone sayısında yüzde 53 oranında bir artış oldu. Tüketiciler açısından  yılda bir fatura tasarruf sağlanırken ülke ekonomisine 2 milyar TL üzerinde katkı sağlanabiliyor.”

Son Güncelleme: 14.05.2016 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.