11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Gül, büyük değişimi değerlendirdi

 

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Ağustos'ta Başkomutan sıfatıyla tebrikleri kabul etmesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Ağustos'ta Başkomutan sıfatıyla tebrikleri kabul etmesiyle ilgili olarak, ''Silahlı Kuvvetlerimizin gücüyle bütün Türk milleti gurur duyar ve daima da güven duyar. Bunu öncelikle herkesin bilmesini isterim ve farklı farklı noktalara, yönlere, bu değişikliklerin çekilmesini istemem'' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son düzenlemeleri normal görmek, normalleşme olarak görmek gerektiğini belirterek, ''Yıllar öncesinin olağanüstü dönemlerinden ara dönemlerinden kalan geleneklerimizdi. Dolayısıyla bunları yeniden düzenliyoruz. Bunların sadece böyle anlaşılması mı gerekir? Bu alışkanlıklar aslında bugünkü gelişmiş Türkiye'ye pek yakışmıyordu. Onun için bunları başka yöne çekmemek gerekir'' dedi.

 

 

HaberVaktim

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.