05 Ağustos 2015 Çarşamba 19:04
Halo 5 İçin Yapılacak Turnuvayı Kazanana 1 Milyon Dolar Ödül!

Almanya’nın Köln şehrinde 800’den fazla oyun üreticisi şirketi ağırlıyor. Şu ana kadar birçok oyunun ya tanıtımına ya da Trailer’larına erişme imkanı yakaladığımız etkinlikten gelen en güzel haberlerden bir tanesi Microsoft’a ait. Xbox platformu için gelecek olan Halo 5: Guardians isimli oyun için bir turnuva düzenleyen şirket, kazanan oyuncuya tam 1 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu. Oyun odaklı video sitesi olan Twitch üzerinden canlı olarak yayımlanacak turnuvaya on binlerce oyun severin katılması bekleniyor.

Bildiğiniz üzere Halo 5: Guardians şu anda piyasaya sürülmüş değil. Xbox One için 27 Ekim 2015’ten itibaren piyasaya sürülecek olan oyun için düzenlenen turnuva, oyunun birçok kişi tarafından önceden oynanmasını sağlayacak.

Son Güncelleme: 05.08.2015 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.