11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İETT şoförüne dayak

 

 

 

 

 

Beyoğlu'nda, bileti olmadığı için İETT otobüsüne binemeyen bir vatandaş, sürücüyü döverek hastanelik etti.

 

 

 

Olay, bu sabah Şişhane otobüs duraklarında meydana geldi. 32T Cevatpaşa- Taksim hattında sefer yapan otobüs şoförü Ali Arık, Şişhane duraklarına geldiğinde otobüs durağında bekleyen yolcu B.C otobüse binmek istedi. Fakat şoför Ali Arık, yolcunun bileti olmadığı için otobüse almak istemedi. Bunun üzerine B.C, "Babanın malı mı" diyerek, şoföre küfretmeye başladı. Aralarında çıkan tartışma sonucu B.C, otobüse binerek şoförü yumrukladı.

 

Otobüsten kaldırıma düşen otobüs şoförü yaralandı. Kısa sürede olay
yerine polis ve ambulans geldi. Acılar içinde yerde kıvranan otobüs şoförü, sağlık ekipleri tarafından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri, yolcu B.C'yi gözaltına aldı. 


Öte yandan diğer otobüs şoförleri, yaşanan duruma tepki gösterdi. Şoförler, "Biz otobüs şoförüyüz. Her gün bu tür sorunlarla karşılaşıyoruz. Hem vatandaşı taşıyoruz hem de bu tür şeylere maruz kalıyoruz. Arkadaşımızın kemiğini kırmış" dediler.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.