11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Kan donduran fotoğraflar

Siirt'te PKK'lı teröristlerin 4 genç kızın hayatını kaybettiği, 2 kızın da yaralandığı otomobile düzenlediği saldırıyı vahşice gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.

 

Habervaktim'in ulaştığı şok fotoğraflardan vahşet tüm çıplaklığı ile görülüyor. PKK gerçeğini, vahşetini yeterince anlayamayan olabileceği düşüncesiyle, bu şok fotoğrafları yayınlıyoruz. İşte PKK gerçeği: 


Teröristler önce uzun namlulu silahlarla taradıkları otomobilin daha sonra yanına giderek, içeride can çekişen kızların üzerine el bombası attılar.


Kızların bulunduğu otomobile tam 82 mermi isabet etmişti.

6 sivil kızın bulunduğu araç delik deşik olmuş. Aracın içi kanlar içinde. Etrafa insan uzuvları serpilmiş…


Saldırıda yolun sol tarafında bulunan teröristin aracın şoför kapısına yaklaşıp elindeki el bombasını attığı, aynı istikametten gelen diğer teröristin de yine başka bir el bombasını içeriye bıraktığı tespit edildi.

Sağ taraftan araca yaklaşan diğer iki teröristten biri ise el bombasını atmaya çalışırken elinde patlayarak olay yerinde feci şekilde öldü.


Diğer teröristler ölen teröristin silahını alarak Kasaplar Deresi Mevkii'ne kaçtılar.

Saldırının ardından olay yerinde yapılan incelemede 114 adet boş kovan bulundu.


Ölen teröristten kütüklük, 2 şarjör, 60 Kalaşnikof fişeği, 1 dürbün, 2 savunma tipi el bombası, 114 Kalaşnikof tüfeğe ait boş kovan, 3 el bombası pimi, 1 çok amaçlı bıçak ele geçirildi.

HaberVaktim

Son Güncelleme: 20.07.2016 16:02
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.