11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli neden katılmadı?

Başbakan Erdoğan'ın 88 yaşında vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın Cenaze Namazı, İstanbul Fatih Camii'nde kılındı.

 

CumhurbaşkanıAbdullah Gülve kabinedeki bakanlar tam kadro cenaze törenine katılırken; milletvekilleri, siyaset, spor, medya camiasından çok sayıda isim törende saf tuttu. Komuta kademesi de tam kadro törendeydi.

Ancak muhalefet liderleri arasında neCHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ne de MHP Genel BaşkanıDevlet BahçeliTenzile Erdoğan'ın Cenaze Namazı törenine katıldı. Öte yandan BDP milletvekilleri ve parti üst düzey yönetiminde de kimse cenaze törenine katılmadı.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ TÖRENE KATILMADI

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenaze töreninde, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın temsil edeceği belirtildi. CHP'den yapılan açıklamada, cenaze töreninde, Toprak'ın başkanlığındaki taziye heyetinin hazır bulunacağı belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun Abant'ta CHP milletvekilleriyle buluşacağı hatırlatılan açıklamada, "Bu nedenle cenaze törenine Kılıçdaroğlu katılamayacak" denildi. MHP'nin, Erdoğan'ın vefat eden annesinin cenaze törenine Grup Başkanvekili Mehmet Şandır başkanlığındaki heyetle katılacağı bildirildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin taziye dileklerini iletmek üzere Şandır'ın yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Faruk Bal ve Emin Haluk Ayhan ileİstanbulİl Başkanı Abdurrahman Başkan'ın, törene katılacağı ifade edildi.


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.