25 Nisan 2015 Cumartesi 15:39
Mortal Kombat X'in 'Jason DLC' Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Mortal Kombat X'in büyük bir başarı yakaladığını artık hepimiz biliyoruz ve son zamanlarda elde ettiği 'serinin en hızlı satılan oyunu' ünvanını alması da bunun kanıtı.

Oyunun başarısını düşününce, yapımcı stüdyolar olan NetherRealm ve Warner Bros'nin oyunun sonradan gelecek eklentiler konusunda aceleci ve girişken davranması şaşırtıcı değil. Zaten, oyun için şimdiden birkaç hata düzeltme patch'i çıkartıldı ve bunun yanı sıra bir sürü DLC paketi de geliyor.

Asıl iyi olan bazı DLC'lerin bedava olacak olması. Hatta, gelecek olan bütün güncellemelere bedava kostümler, sıradan düzenlemeler ve hata düzeltmeleri de dahil.

Kostümler iyi güzel ama asıl heyecan verici olan şey daha önceden bu haberimizde de gelişini duyurduğumuz, '13. Cuma' filminin efsane psikopatı 'Jason'. 'Netherrealm Studios' sonunda Jason'ın geleceği tarihi açıkladı.

Son Güncelleme: 25.04.2015 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.