04 Eylül 2015 Cuma 20:42
Need For Speed, 5 Farklı Şekilde Oynanabilecek!

3 Kasım tarihinden itibaren PC platformu dahil PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak olan Need For Speed’le ilgili dikkat çekici haberler gelmeye devam ediyor. 

Birkaç hafta önce oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden oyunda yer alacak olan arabaların listesi yayınlanmıştı. Birçoğu beklenen araçlardı fakat aynı tweet’te ‘dahası gelecek’ anlamında bir ibare daha bulunuyordu. Dolayısıyla bu araçların yanına eklenecek olan diğer araçların listesi yakın bir zamanda duyurulabilir.

Bu haberlerin dışında YouTube hesaplarından oyunun 5 farklı şekilde oynanabileceğine dair bir video paylaşıldı. Bu yollar hız, stil, modifiye ve geliştirme, ekip ve yasa dışı. 

Adından da anlaşılacağı üzere hız, oyunda hıza dayalı adrenalin yaşamak isteyen oyuncular için geliştirilmiş. Stilde ise aracınızı normal bir sürüşe göre yanlara doğru kaydırarak daha estetik bir sürüş keyfi yaşayacaksınız. Modifiye ve geliştirme ile aracınızı dilediğiniz gibi modifiye edip servise götürerek isteğinize göre geliştirip kişiselleştirebileceksiniz. Ekip ise sokaklarda tek başınıza kalmayıp birlikte kaos ortamından kurtulmaya çalışacaksınız. Ve son olarak yasa dışında polislerden kaçarak kovalamacanın sınırlarını zorlamaya çalışacaksınız.

Son Güncelleme: 04.09.2015 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.