11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ölü taklidi hayatını kurtardı

Kars'ta tarlaya giden bir kişi ayı saldırısına uğradı. Ölü taklidi yaparak ayıdan kurtulan şahıs, Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

 

Merkeze bağlı Akdere köyünde yaşayan Tarkan Kuyumcu (33), köyün arazisinde ayı saldırısına uğrayarak yaralandı. Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kuyumcu, dehşet dolu saldırıyı anlattı. Ölü taklidi yaparak ayıdan kurtulduğunu belirten Kuyumcu, "Tarlaya bakmaya gittiğimde bir ayı karşıma çıktı. Bana saldırdı, ölü numarası yaptım beni bıraktı. Kolumu kırdı. Boz ayıydı köyümüzde zaten ayı var. 5-6 tane ayı var köyde sürekli saldırıyor. Tarlada bizi perişan etti. Ölümden döndüm inşallah yetkililer bu kunuda duyarlı olurlar. Ben ölü numarası yaptım bıraktı beni 70 dikiş atıldı. Sol kolum kırık, her tarafım yaralı, kulağım parçalandı" dedi.

Ayı saldırısının ardından sürünerek köye indiğini ifade eden Kuyumcu, "Hiç kimse gelmedi. Kendim sürünerek köye indim. Komşular geldi ambulansı aradı hastaneye geldim. Baktım ölüyorum. Beni öldürüyor dedim bari kolumu bacağımı kırsın beni bıraksın. Belki bir an beni bıraksın. Ağız üzeri yattım ama kolumu kırdığını fark ettim. Kendimi zor kurtardım. Bir hamle yapsaydı beni öldürürdü" diye yaşadığı korkulu saatleri anlattı.

70 yerinden dikiş atılan Kuyumcu, Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayı saldırısında sol kolu kırılan, kulağı da parçalanan Tarkan Kuyumcu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.