11 Ekim 2013 Cuma 00:00

 

 

 

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2003-2011 yılları arasında bölünmüş yol olarak yapımı gerçekleştirilen 15 bin kilometrelik Şile bölünmüş yolunun açılış törenine katıldı.

 

 

 

Törende Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve AK Partili milletvekilleri de hazır bulundu. Erdoğan sözlerinin başında, vatandaşların Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan yeni yolla, Şile'nin adeta bir sanat, bir spor merkezi haline geleceğini belirten Başbakan Erdoğan, "Şile, turizmin önemli noktalarından biri haline gelecek. Fiziki koşulları buna müsait. Şile için büyük projelerin peşinden koşuyoruz" dedi. Başbakan Erdoğan, yolların daha da genişletileceğini müjdeleyerek, "Ustalık dönemimizde 3 gidiş, 3 gelişli yollar yapacağız" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'ni de eleştiren Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

"Kendi içlerinde birbirlerine girmişler. Bir il başkanını atıyor, arkasından bir yolsuzluk oraya çıktı diye istifa ediyor. Bizim partimiz temiz bir partidir diyor. AK Parti gibi yolsuzluklara karışmış bir parti değildir diyor. Önce aynaya bak. Senin daha temizleyecek çok şeyin var. Bu ülkede benim milletim sana iktidar vermez. Belediyelerindeki pislikleri bir takip et, onları bir temizle. Daha neler çıkacak ortaya, bunları da göreceksin. Sen çıkarmazsan, bu ülkenin kurumları bunları çıkaracak."

Erdoğan konuşmasının ardından yolun açılışını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.