07 Haziran 2016 Salı 12:58
Tim Başkanı'ndan Vezneciler Saldırısına Telin

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Vezneciler'de 11 cana mal olan bombalı saldırıyı saldırısını telin etti. Büyükekşi, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İstanbul'da bugün sabah saatlerinde yaşanan acımasız saldırıyı lanetliyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bir alanda özellikle işbaşı yapma saatleri seçilerek yapılmış bu saldırı, sadece güvenlik güçlerimizi değil masum insanlarımızı da hedef alarak terör gruplarının alçaklığının da bir göstergesi olmuştur. Geçtiğimiz aylarda büyük şehirlerimizde yaşanan bu tür saldırılar sonrası defaten dile getirdiğimiz gibi terörü araç olarak kullanan hainler, ülkemizin ilerleyişine zarar veremeyecektir. Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 23. Olağan Genel Kurulumuzda ifade ettiğimiz üzere Türkiye'nin geleceği için gün, birlik ve beraberlik günüdür. Türkiye'nin terörden temizlenmesi için 65 bin ihracatçı olarak hep yanınızdayız. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet, el eleyiz!

Bu hain saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesini temenni ediyorum."

Son Güncelleme: 07.06.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.