11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TRT Karayılan Haberinin Arkasında!

 

 

 

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Murat Karayılan'ın yakalanmasıyla ilgili haberin arkasında olduğunu söyledi.

 

 

 

Katıldığı İftar programında Karayılan'ın yakalanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Şahin "Yakalandığını söylememiz çok kesin bir şey olur ama haberimizin arkasındayız. Gönül isterdi ki görüntüyle destekleyelim ama olmadı" dedi.

 

İki gün önce İran devlet televizyonu başkanından Karayılan'ın görüntülerini istediğini belirten Şahin, İranlı muhatabından "Bakarız" cevabı aldığını ifade etti.

 

Şahin, alınan cevabın haberin doğruluğunu teyit ettiğini belirtti. ROJ TV'nin Karayılan'ı canlı yayına çıkartacağını söylediğini ancak bunu başaramadığını anlatan İbrahim Şahin, "Haberciler bu tür haber atlatmalar yaparlar, o haber benim bilgim dahilinde yapıldı" dedi. Şahin İran Meclisi Güvenlik Komisyonu Başkanı Buruceri'nin geri adım atmasını ise "Her birimiz zaman zaman iki ileri bir geri yaparız" sözleriyle değerlendirdi.

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.