03 Haziran 2016 Cuma 14:08
Tur Operatörlerinde Euro 2016 Yoğunluğu

Türkiye dâhil 24 ülkenin mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) tur operatörlerinde yoğunluğu arttırdı.

Fransa'da oynanacak maçlar için şirketler, operatörlere akın etti.

Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, büyük şirketlerden turlara ilginin yüzde 25-30 oranında arttığını bildirdi. Onaran, "Ama münferitlerde şirketler ile aynı oranda artışı elde edemedik." dedi.

Onaran, Fransa turlarının 600 Euro'ya mal olduğunu da açıkladı. Ardından "Uçak, konaklama yeri, hava alanı, maça nakil her şey tur bedellerine dâhil. Ama yiyecek ve bilet giderleri de var, onlar ayrı. Maç biletleri de pahalı. Taraftarın talebi ortada. Burada 200 Euro'dan, 300 Euro'dan söz ediliyor. Yani Euro 2016'da yer almanın bedeli bin Euro." dedi.

Fransa'ya gitmenin belli şartları bulunduğunu belirten Ali Onaran, şunları kaydetti:

"Vize mutlaka ve mutlaka alınmalı. Vize yüzde 100 müşterilerimizin yanında olmalı. Onun da 100 Euro gibi bir maliyeti var. Bu maliyeti biz karşılıyoruz. Yani tur için 600 Euro bedel belirliyoruz. Bunun 100 Euro'sunu vize bedelleri için kullanıyoruz.

Tabii vizelerin kalkacağı haberleri umut doğurdu. Ama vizeler daha kalkmadı. Vizelerin Fransa'ya gitmeden evvel alınması şart."

Son Güncelleme: 03.06.2016 14:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.