09 Ağustos 2015 Pazar 14:01
AK Parti Keban İlçe Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Keban İlçe Danışma Meclisi toplandı.

İlçedeki bir tesiste düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, ülkenin yaşanan terör olaylarından dolayı zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Ülkemizi uzun yıllardır meşgul eden terör ve şiddet belası mevcut. Ülkemize maddi ve manevi acılar yaşatıyor. AK Parti olarak terör ve şiddet belasıyla kararlı bir şekilde mücadele etmekteyiz" diye konuştu.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı da ilçenin öncelikli problemlerini çözmek için gayret gösterdiklerini dile getirerek, "Kaynak suyu projemizi bir an önce faaliyete geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

AK Parti Keban İlçe Başkanı Yavuz Fırat, Zırkı köyü grup yolunun acilen genişletilmesi gerektiğini belirtti.

İlçenin devlet hastanesine ihtiyacı olduğuna değinen Fırat, köylerin içme suyu problemlerinin üzerinde titizlikle duracaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 09.08.2015 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.