07 Ağustos 2015 Cuma 20:27
Elazığ Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı

ELAZIĞ  - Elazığ Valiliği, telefonla arayarak yardım ve bağış talebinde bulunanların dikkate alınmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan uyarıda, vatandaşların Valilik ile Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu adına aranarak yardım ve bağış talebinde bulunulduğu ve bu şekilde dolandırıcılık yapıldığının belirlendiği kaydedildi.

Gelen yardım ve bağış talepleri konusunda vatandaşların dikkatli olmaları tavsiye edilen uyarıda, arayan şahıslar ve telefon numaralarının ilgili güvenlik birimlerine bildirilmesi istendi. Uyarıda şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde işadamları ve vatandaşları Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Vali yardımcıları veya kurum müdürlerinin adını kullanarak arayan şahısların vatandaşlarımızdan bağış ve yardım talebinde bulundukları öğrenilmiştir. Elazığ Valiliğinin ve kamu kurum ve kuruluşlarının herhangi bir yardım ve bağış talebi kesinlikle söz konusu değildir ve yürütülen bir yardım kampanyası bulunmamaktadır."

Son Güncelleme: 07.08.2015 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.