11 Ağustos 2015 Salı 17:09
Elazığspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

ELAZIĞ - PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, Göztepe ile 15 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı ilk hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanı teknik direktör Bayram Bektaş’ın pro lisans kursunda olması nedeniyle yardımcı antrenör Osman Akyol yönetti.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra dar alanda kısa pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi.

Antrenman arasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Akyol, takım olarak lige çok iyi hazırlandıklarını ve Göztepe maçından puanlarla dönüp lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Göztepe'nin ligin iddialı takımlarından biri olduğunu ifade eden Akyol,  "Hazırlık dönemi çok iyi geçti. İnşallah bunu cumartesi günü oynayacağımız Göztepe maçına yansıtırız. Orada iyi mücadele edip 3 puanı almayı hedefliyoruz" dedi

Akyol, PTT 1. Lig'e 5 yabancı futbolcu şartının getirilmesinin ligin kalitesini arttıracağını kaydederek, geçen seneye göre daha zorlu bir sezon geçireceklerini sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 11.08.2015 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.