05 Ocak 2016 Salı 20:13
Kalp Krizi Geçiren Tabip Albay Demirtaş vefat etti

Elazığ'da kalp krizi geçiren Tabip Albay Mehmet Demirtaş, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ'a bağlı Çorlu Askeri Hastanesi'nde görev yapan iki çocuk babası Demirtaş (50), yaklaşık bir ay önce izin alarak Elazığ'da bulunan ailesinin yanına geldi.

Dün fenalaşan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Demirtaş, kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Demirtaş'ın cenazesi, meslektaşlarının omuzlarında İzzetpaşa Camisi'ne getirildi. Naaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından tören mangası eşliğinde bir süre askeri araçta taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. 

Cenaze, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.  

Törene, Demirtaş'ın ailesi, yakınları, Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.  

 

Son Güncelleme: 05.01.2016 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.