30 Ocak 2018 Salı 13:44
Başkan Yanılmaz, “STK’lar ülkenin yapılanmasında önemli bir yer tutuyor”

Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) ülkenin yapılanmasında önemli bir yer tuttuğunu belirten Elazığ Belediye Bakanı Mücahit Yanılmaz, hep birlikte çalışarak Elazığ’ın gelişmesi ve kalkınması adına çaba göstereceklerini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, STK ve oda başkanları ile başkanlık makamında bir araya geldi.

Şehrin STK’larının örnek olacak çalışmalara imza attığını vurgulayan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Birlikte yönetim anlayışını ilke edindik. İlimizde 750’ye yakın STK bulunmaktadır. Elazığ’ın sorunlarının çözümü noktasında STK’lar ile ortak hareket ediyor ve çözümü de birlikte uygulamaya koyuyoruz. STK’lar bizim en büyük paydaşımızdır. Her STK’nın ayrı bir uğraşı alanı var. STK Platformu ise bir çatı hüviyetinde görevini yapmaktadır. Yeni oluşan yönetimin Elazığ’ın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğine inancımız tamdır. Bizim medeniyet anlayışımızda vakıf ve derneklerin önemli bir yerinin olduğunun bilincindeyiz. Sivil toplum kuruluşları ülkenin yapılanmasında önemli bir yer tutuyor. Hep birlikte çalışarak ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına çaba göstereceğiz” dedi.

Esnaf odaları seçimlerinin de hayırlı olmasını dileyen Başkan Yanılmaz, “Esnaflar büyük bir olgunlukla seçimlerini yaptı. Esnafın daha çok kazanç elde etmesi adına çalışmalar yapıldı. Esnafın mutluluğu şehrin mutluluğuna eş değerdir” diye konuştu.

Yeni yönetim olarak şehirdeki üst düzey yöneticileri ziyaret ettiklerini dile getiren STK Platformu dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, amaçlarının şehre katma değer sunmak olduğunu ifade etti.

Şehir esnafının her zaman devletinin ve milletinin yanında yer aldığını aktaran Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem ise, esnafa destek sunan ve kendilerinin yanında yer alan Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.