11 Şubat 2018 Pazar 12:18
Doğru Hasar Merkezi Elazığ şubesi açıldı

Doğru Hasar Merkezi Danışmanlık A.Ş. 10’uncu şubesini Elazığ’da açtı.

Genel Merkezi Ankara olan ve 45 acenteye sahip Doğru Hasar Merkezi Danışmanlık A.Ş.,10’uncu şubesi Elazığ’da açıldı.Hasar tasfiyesi konusunda öncülük eden merkezin, sigorta kapsamında oluşan her türlü bedeni ve maddi zararların en kısa sürede karşılanması hususunda vatandaşlara yardımcı olacağı belirtildi.

45 acenteliğe ulaştıklarını belirten merkezin Genel Müdürü Tamer Tezcan, “Bugün açılışını yaptığımız Elazığ 10’nuncu şubemizdir. Bu bölgede öncelikle trafik kazası veya sigorta kapsamından zarara uğrayan tüm vatandaşların her zaman yanlarındayız. Burada da arkadaşlarımız her türlü desteği halkımıza verecektir. Şirketimiz sigorta kapsamında oluşan zararların karşılanmasında ve tazminatları almada yardımcı olan bir firmadır. Evrakların tamamlanmasıyla 50 gün içerisinde alacakları tazminatları bizlere bildirmiş oldukları hesap bilgilerine yatırtırmak suretiyle işlem sonuçlandırılmaktadır” dedi.

Amaçlarının herhangi bir kazada vatandaşın yanında olabilmek olduğunu dile getiren merkezin Elazığ Şube Müdürü İhsan Akyel, “Vatandaşların haklarını sigorta şirketlerine karşı koruyabilmektir. Şubemizi de açtık. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.