28 Ocak 2018 Pazar 17:41
Elazığ’da kapalı köy yolları ulaşıma açıldı

Elazığ’da kar nedeniyle kapanan köy yolları ulaşıma açıldı.

Geçen hafta yaşanan yoğun kar yağışının ardından Elazığ merkez ve tüm ilçelerde köy yollarının önemli bir kısmı ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdaresi ekiplerinin 24 saat esasına dayalı çalışma ve karla mücadelenin ardından bütün köy yolları ulaşıma açıldı.

Gerçekleştirilen çalışma hakkında değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu “Allah’ın bir rahmeti olan ve özlemle beklediğimiz kar yağışının ardından İl Özel İdaresi ekiplerimiz kapanan bütün köylerimizin yollarını gerçekleştirdiği yoğun karla mücadelenin ardından ulaşıma açmış bulunmaktadırlar. Bütün ekiplerimiz öncelikle hastaların sağlık kurumlarına taşınması olmak üzere bütün köylerimizin yollarını ulaşıma açmak için mesai mefhumu olmaksızın çalışmışlar ve bugün itibariyle bütün köylerimizin yollarını açık hale getirmişlerdir. Vali Çetin Oktay Kaldırım da mesai arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde inceleyerek moral ve motivasyon verdi. Valimize de katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün mesai arkadaşlarıma yoğun emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum”

dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.