26 Ocak 2018 Cuma 18:21
FHGC’de devir teslim töreni yapıldı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Mehmet Topal, görevini başkanlığa yeni seçilen Semih Erdem’e devretti.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nde (FHGC) devir teslim töreni yapıldı. Bir önceki yönetim ve yeni yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer aldığı devir teslim töreninde derneğin Kurucu Başkanı Mehmet Topal, görevini geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan kongre sonucu cemiyet başkanlığına seçilen Semih Erdem’e devretti.

Yeni yönetimin FHGC’yi daha iyi yerlere taşıyacağını belirten Mehmet Topal, “Cemiyetimiz daha güzel günler yaşayacaktır. Üyelerimiz de bu güzel dönemden azami ölçüde faydalanacaklardır. Üye arkadaşlarımdan tek arzum yeni yönetime sahip olmalarıdır” dedi.

Cemiyetin kurulduğu günden beri emeği olan tüm yönetimlere teşekkür eden FHGC Başkanı Semih Erdem “Bu bir bayrak yarışıdır. Bize oy verip vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren tertemiz bir sayfa açtık. Onlar da bizim kardeşlerimiz, arkadaşlarımız. Cemiyetin özelliği de budur. Bir arada olunmasını sağlayıp hareket etmektir. Birlikten güç doğar” diye konuştu.

İlk görevlerinin tüm meslektaşlarının haklarını savunmak olacağını vurgulayan Erdem “İkinci görevimiz ise bayrağı daha iyi yerlere taşımak. Bu konularla ilgili birçok proje ve düşüncelerimiz var. Bunları zaman içerisinde hepsini gerçekleştireceğiz. Ben bu arkadaşlarımızın tamamını da yönetim kurulu üyesi olarak görüyorum. Alt komisyonlar oluşturarak onları faal hale getirmeyi düşünüyoruz. Yönetim kurulumuzu sadece 7 kişi olarak görmemek lazım. Haftanın ya da ayın belirli günlerinde bir araya geleceğiz. Öncelikle ben her türlü fikir ve eleştiriye açığım. Yeter ki eleştiriler yapıcı olsun” şeklinde konuştu.

Üyelerden aidat almayı düşündüklerini dile getiren Erdem “Valilik ya da belediye bize yardımcı olabilir, ama özel sektör ile bağlantı, bağış olmayacak. Kendi yağımızda kavrulmak istiyoruz. Mesleğe muhabirlikle başladım. Ben hala da kendimi işveren olarak değil muhabir olarak görüyorum. Bundan dolayı da gurur duyuyorum. Hepinizin ne kadar zor şartlar altında çalıştığını da biliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.