29 Ocak 2018 Pazartesi 12:56
FHGC’de görev dağılımı belli oldu

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nde (FHGC) görev dağılımı belli oldu.

FHGC’nin 24 Ocak’ta yapılan Olağan Kongresinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek görev dağılımını belirledi. Başkanlığa Fırat Gazetesi Sahibi Semih Erdem, Başkan Yardımcılığına Hakimiyet Gazetesi Sahibi Ahmet Toprak, Genel Sekreterliğe TRT Elazığ Sorumlusu Çeşminaz Öztürker, Saymanlığa İHA Elazığ Bölge Müdürü Halil İbrahim Varlı, üyeliklere ise Kanal 23 Televizyonu Genel Koordinatörü İbrahim Menengiç, Fırat Üniversitesi Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Gazi Orhan ve Fırat Gazetesi Muhabiri Songül Dursun getirildi.

Yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşların başkan kadar yetkili olduğunu belirten FHGC Başkanı Semih Erdem, birlik ve beraberlik içinde Elazığ medyasının daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.