20 Şubat 2018 Salı 16:38
Karakoçan’da belediye işçilerinin yüzü güldü

Karakoçan Belediyesinde işçilere yılın ilk yarısı için yüzde 12, yılın ikinci yarısı için ise yüzde 15 zam yapıldığı bildirildi.

Karakoçan Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey ile Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı katıldı. İmzalanan sözleşme çerçevesinde işçilerin birinci yıl taban yevmiyelerine yüzde 12, ikinci yıl da taban yevmiyelerine yüzde 15 ve sosyal haklarına ise yüzde 15 zam yapıldı.

İşçilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu aktaran Karakoçan Kaymakamı Mehmet Kocabey, “Onların hizmetleri sayesinde daha iyi bir ilçede yaşıyoruz. İşçilerin huzur içerisinde çalışması bizim için çok önemli. Yapılan maaş zammı işçilere ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.