09 Şubat 2018 Cuma 13:56
Milletvekili Serdar’dan FHGC’ye ziyaret

Basının, Türkiye’nin geleceği ve perspektifi açısından çok kıymetli olduğunu dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar, basının değerlendirmeler anlamında çok önemli katkıları olduğunu söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini (FHGC) ziyaret etti. FHGC Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Milletvekili Serdar, basının önemine değindi.

FHGC’nin artık yerelin yanı sıra havzaya hitap ettiğini dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, “Elazığ’da yerel medyanın çok güçlü olması ve tarihinin çok eskilere dayanması bu cemiyetin önemini ayrıca ortaya çıkartıyor. Basın ve medyaya bütün olarak bakıldığında Doğu Anadolu bölgesinde Elazığ’ın çok daha ileri bir safhada olduğunu görebiliriz" dedi.

Basının Elazığ’ın siyasetini, politikasını, sanayisini ve kültürel ortamını değerlendirmede çok önemli katkıları sunduğunu aktaran Milletvekili Serdar, “Genel olarak basının böyle bir görevi olduğunu düşünüyoruz. Gazeteciliğe yakın biriyim ve seçildiğimi günden itibaren gazeteci arkadaşlarla yakın temasta oldum. Görev itibari ile çok yoğun olarak gazetecilerle çalışıyoruz. Onların çalışmalarını da önemsiyorum. Bizim mesajımızı doğru bir kanaldan ve bakış açısı ile aktarabileceğimiz sistemi medya yapıyor. Yaptığınız iş çok kıymetli. Türkiye’nin geleceği ve perspektifi açısından çok kıymetli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Afrin’de görev yapan askerlere başarılar dileyen FHGC Başkanı Semih Erdem ise , “Onlara rabbim her zaman şah damarlarından daha yakın olsun. Şehitlerimize rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Şuanda Türkiye’miz birlik ve beraberliğe en muhtaç olduğu dönemdedir. Bizde bunun bilincinde basın mensuplarını temsil eden bir cemiyetiz. Onlarla ilgili nasıl daha iyi çalışma ortamı yapabiliriz diye düzenlemelerimiz var. Yoğun bir ziyaretçi akını var ve buda bizi çok sevindiriyor. Daha iyi şeyler yapabileceğimizi inanıyoruz”ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.