09 Ekim 2017 Pazartesi 09:25
Eleşkirt Süzgeçli Köyünde Traktör dereye uçtu: 1 Ölü 1 Yaralı

Dereye düşen traktördeki baba ile oğlu yaralandı

AĞRI  - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ile oğlu yaralandı.

Süzgeçli köyünde yaşayan Serdar Kılıç (35), tarlasında bir süre çalıştıktan sonra 47 AT 060 plakalı traktörüne binerek beraberindeki 5 yaşındaki oğlu Burhan Kılıç ile evine dönmek üzere yola çıktı.

Evinin yakınındaki yolda traktörün devrilerek dereye düşmesi sonucu baba ile oğlu yaralandı.

Çevrede bulunanlarca dereden alınan baba oğul, Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar, buradaki müdahale sonrası Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazazedelere yardım edenlerden Yusuf Kılıç, gazetecilere, "Kazadan hemen sonra yardıma geldik, zamanında yetişmeseydik özellikle suya düşen sürücü Serdar Kılıç boğulabilirdi. Baba ve oğlunu yaralı kurtardık, Allah yardımcıları olsun." dedi.

Çevrede bulunanlarca dereden çıkarılan baba, oğul, Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bu hastanedeki ilk müdahale sonrası Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Baba Serdar Kılıç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.