14 Eylül 2015 Pazartesi 20:20
18 sivil toplum kuruluşu teröre karşı tepki

Erzincan'da 18 sivil toplum kuruluşu, son dönemde artan terör olaylarıyla ilgili, bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu'nda bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri adına açıklama yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, terörü lanetlediklerini söyledi.

Bütün toplumun sesini duyurmak için bir araya geldiklerini belirten Sarak, şöyle konuştu:

"Özellikle teröre, şiddete ve kardeşliğimizi bozmaya çalışan tüm mihraklara, Erzincanlılar'ın duruşunu ve kararlılığını göstermek için buradayız. Bugün ortaya çıkacak olan fotoğraf belki de onlarca sayfalık bir metinden ve demeçten çok daha anlamlı olacaktır. Hangi etnik, köken, din veya mezhep aidiyetine sahip olursak olalım, hepimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit vatandaşlarıyız. Tüm milletimizin ortaklaşa verdiği mücadele ile kazanılan bu vatanı, atalarımıza olan minnet borcumuz ve çocuklarımıza olan sorumluluğumuz gereğince barış ve refah içinde geleceğe taşımak hepimizin görevidir. Saldırılar sonucunda maddi ve manevi zararlar meydana gelmiştir. Biz bu tuzağa düşmedik, düşmeyeceğiz. Bundan dolayı tüm vatandaşlarımızı itidale, sakinliğe, kardeşlik ve akrabalık bağlarımızın gereği olan daha çok sevgi ve saygıya davet ediyoruz."

 

18 sivil toplum kuruluşu teröre karşı tepki

18 sivil toplum kuruluşu teröre karşı tepki

Son Güncelleme: 14.09.2015 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.