15 Nisan 2016 Cuma 16:58
Erzincan'da 5 İlden Postacılar Ter Döktü

Bu yıl 45'incisi düzenlenecek Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceklerin belirlenmesi amacıyla Erzincan'da düzenlenen bölge seçmelerinde, 5 ilden postacılar mücadele etti.

Doğu Anadolu seçmelerinde Erzincan'ın yanı sıra Erzurum, Kars, Malatya ve Bingöl illerinden 14 erkek ve 2 kadın posta dağıtıcısı yarıştı. Postacılar erkeklerde 10, kadınlarda ise 2 kilometrelik parkuru en kısa sürede bitirmeye çalıştı.

PTT Erzincan Başmüdürü Mustafa Beşli ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu'nun verdiği startla başlayan mücadele yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yarış sonunda erkeklerde Erzincan'dan Yahya Alan birinci, Malatya'dan Cemal Bulut ikinci, Kadir Acun ise üçüncü oldu. Kadınlarda ise Kars'tan Hülya Yıldız birinci, Malatya'dan Emine Şimşek ikinci sırayı aldı.

Yarışmada erkeklerde ilk üçe girenler, kadınlarda ise mücadelede yer alan iki posta dağıtıcısı da milli takıma seçildi.

Son Güncelleme: 15.04.2016 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.