14 Temmuz 2015 Salı 14:30
Serinlemek için sulama arkına giren kişinin cesedi bulundu

ERZİNCAN - Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde serinlemek için sulama arkına giren kişinin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Üzümlü Belediyesinde elektrik teknisyeni olarak çalışan Orhan Topçu (29), Üzümlü Babacan Mahallesi'nde bulunan Dereboğazı Mesireliği'ndeki elektrik işlerini yaptı.

Topçu, işini bitirdikten sonra Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'ya ait yazlık evin bahçesine gitti. Burada sıcaktan bunalan Topçu, ayakkabılarını çıkararak su arkına girdi. Bir süre sonra Topçu gözden kaybolunca alanda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, itfaiye ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Topçu'yu aramaya başladı.

Su arkının içinde hareketsiz halde duran Topçu'yu bulan itfaiyeciler, 112 Acil Sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

Hayatını kaybettiği belirlenen Topçu'nun cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından, önce Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından da otopsi için Adli Tıp Kurumu Erzurum Grup Başkanlığına gönderildi.

Topçu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 14.07.2015 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.