08 Eylül 2015 Salı 19:02
Terör saldırılarına yönelik tepkiler

 Erzincan'da Memur-Sen üyeleri tarafından yaşanan terör olayları protesto edilerek, basın açıklaması düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla teröre tepki göstererek sloganlar attı.

Burada, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Iğdır ve Dağlıca ile diğer şehirlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olanlar için dua edildi.

Memur-Sen İl Başkanı Nebi Gül, grup adına yaptığı açıklamada,  terörün kan ve şiddetten beslenen bir vahşet olduğunu söyledi.

Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve grupların işleyebildiğini ifade eden Gül, şöyle konuştu:

"Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıların kimden gelirse gelsin terörü ve teröre destek verenleri, arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz."

Grup, daha sonra olaysız dağıldı.

 

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Son Güncelleme: 08.09.2015 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.