08 Şubat 2018 Perşembe 12:18
Afrin Gazisi Akpunar’a ziyaret

Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek ve il müdürlüğüne bağlı Abdurrahim Reyhan Yurdu Öğrencileri Afrin bölgesindeki "Zeytin Dalı Harekatında teröristlerin saldırısında yaralanan, tedavisi için memleketi Erzincan’a gelen Tankçı Uzman Çavuş Alper Akpunar’ı ziyaret ettiler.

Bir moral havasında geçen ziyarette söz alan KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek: "Zeytin Dalı Harekatı’nda 22 Ocak 2018 günü Afrin’de kullandığı tankın saldırıya uğraması sonucu “Gazi” olan Tankçı Uzman Çavuş Alper Akpunar kardeşimizi ziyarete geldik.Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve beraberliği noktasında canıyla kanıyla terörist ve düşmanlara karşı koyan “Yiğit Mehmetçiklerimiz” oldukça bizlerin bir korku ve kaygıya kapılmasına gerek yoktur.Bu vesileyle öğrencilerimizin de kurumumuzun da “Mehmetçiğimizin” yanında olduğunu göstermek ve gurur tablosunu onlarla birlikte paylaşmak adına bugün buradayız. Alper Akpunar kardeşimiz iyileşir iyileşmez kahraman arkadaşlarının yanına dönme arzusunu defaten dile getirmiş, ailesi de bu talebine hayır dua ile karşılık vermiştir.Bizlerinde duaları ve yüreği tüm “Mehmetçiklerimizin” yanında olacaktır. Zaten KYK Ailesi bir bütün olarak güvenlik güçlerimizin yanında yer almaktadır." dedi. Tankçı Uzman Çavuş Alper Akpunar da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirip Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek ve öğrencilere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.