03 Şubat 2018 Cumartesi 09:22
Erzincan'da Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim semineri

Erzincan’da "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” Kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü personeline eğitim düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede kurumlar arası koordinasyon, iş birliği ve farkındalık çalışmaları kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu personeline yönelik eğitim düzenlendi.

Erzincan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personellerinden sosyal çalışmacı Mervenur Yılmaz ve sosyolog Merve Kılıç tarafından verilen eğitimde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konusunda sunum yapıldı. Eğitimde; kadına yönelik şiddetin tanımlarının, türlerinin ve yaygınlığının ve kadına yönelik şiddetin kadınlar, çocuklar ve toplum üzerindeki etkilerinin anlaşılması, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda uluslararası ve ulusal mevzuat konusunda bilgi verilmesinin haricinde kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hizmet veren kurum ve kuruluşlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.