29 Ocak 2018 Pazartesi 16:37
Kamu-Sen’den Türk Askerine Destek İçin Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Türkiye Kamu-Sen Erzincan İl Temsilciliği tarafından Türk askerine destek olmak için kan bağış kampanyası başlatıldı.

Kızılay Erzincan Kan Bağış Merkezinde başlatılan kampanyaya Türkiye Kamu-Sen Erzincan İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kemal Kütük, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kamu-Sen Erzincan İl Temsilcisi Kemal Kütük başlatılan kampanya dolayısıyla yaptığı açıklamada "Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için, yanı başımızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Ordumuzun Afrin’e başlattığı harekâtın hayırlı olmasını diliyoruz.

Yürekten inanıyoruz ki bu harekâtla; Türk milletinin ve Devletinin bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak, Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz.

Kim ne derse desin yürekten inanıyoruz ki 21. asır Türk asrı olacak, bölgede mazlumların gözyaşları dinecek, zalimler kaçacak delik arayacaktır. Önce Afrin sonra Münbiç terörden temizlenecek, teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir

Türkiye Kamu-Sen ailesi bütün varlığıyla, ruhuyla ve dualarıyla Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimizden dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan bu millete yeni bir zafer daha bahşetmesi, bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir.

Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Türkiye Kamu- Sen olarak, devletimizin bekası milletimizin huzur ve güvenliği için kanının son damlasına kadar vermekte en küçük tereddüttü olmayan kahraman Mehmetçiğimize, bizde kanımızın son damlasına kadar Mehmetçiğimize vermeye hazır olduğumuzu belirterek kan bağışı kampanyamızı başlatıyoruz.

Ayrıca tabipler birliğinin Afrin’de yuvalanan teröristlerin doğu güneydoğu hatta yurdumuzun her yerinde masum öğretmen doktor hemşire ve diğer kamu çalışanlarına neler yaptığını görmezden gelip yapmış olduğu o talihsiz açıklamadan dolayı kınıyoruz.

Afrin harekâtındaki şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve yüce Türk milletine sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Açıklamanın ardından yapılan dua ile katılımcılar kan verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.