30 Ocak 2018 Salı 17:14
Öğrenciler bir yıllık eserlerini sergilediler

Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü’ne başlı sevgi evlerinde kalan öğrenciler bir yıllık eserlerini sergileyerek Erzincan halkının beğenisine sundular.

Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü’ne başlı sevgi evlerinde eğitim gören öğrenciler eserlerini özel bir alışveriş merkezinde halkın beğenisine sundular. Öğrenciler, özenle hazırladıkları eserleri hakkında sergiyi gezen vatandaşlara bilgi verdiler.

Serginin açılışını yapan Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, serginin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkürlerini iletti.

Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz açılışın ardından yaptığı konuşmasında; “Bir yıllık emeklerini burada görüyoruz. AVM yetkililerine teşekkür ediyoruz çocuklarımıza bu fırsatı verdikleri için. Bu evlatlarımızın emeklerinin ortaya çıkmasında katkı sağlayan Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımız ellerinden geldiğince çaba gösteriyorlar. Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Burada sergilenen eserler üç gün boyunca sergilenecek, Erzincanlı hemşerilerimizin beğenisine sunulacak. Erzincan’da Aile Sosyal Politikalar il müdürlüğümüze bağlı birimlerimizin faaliyetlerinden Erzincan halkının haberdar olmasını istiyoruz. Erzincan’da güzel şeyler oluyor. İnşallah bu şekilde devam edecek” diye konuştu.

Serginin açılışını Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz ile birlikte Aile Sosyal Politikalar il Müdürü Muhammer Doğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Arda Heb, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ile Erzincan ve İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün gerçekleştirdi.

Yapılan açılışın ardından öğrencilerin eserleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Aile Sosyal Politikalar il Müdürü Muhammer Doğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Arda Heb, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ile Erzincan, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve katılımcılar, sergiyi gezerek eserleri tek tek incelediler.

Öğrenciler ve öğretmenleri sergiledikleri eserler hakkında Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz’a bilgi verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.