10 Şubat 2018 Cumartesi 10:05
Sabah buluşmaları devam ediyor

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy sabah namazı sonrası Yunus Emre Mahallesinde bulunan Akşemsettin ve Mimar Sinan camilerinde, cami cemaatiyle bir araya geldi.

Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı’nın da katıldığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Bugüne kadar birçok camide gerçekleştirdiğimiz Cemaat Buluşmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerin verdiği güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her mahalleye aynı oranda hizmet götürüyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla şehrimizde asfalt ve kaldırım problemini büyük ölçüde çözdük. Geçit deresi regresyon çalışmasının bir bölümünün buradan geçmesi, mahallenin değerini artıracak. Geçit deresinde gerçekleştireceğimiz yeşil alan çalışmasıyla havuzlar yürüyüş ve dinlenme alanları ile güzel bir alan oluşacak.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.