21 Şubat 2018 Çarşamba 14:55
Sahne sırası gençlerde

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Sahne Sırası Sende" sloganıyla başlattığı Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışmaları büyük ilgi görüyor. Erzincan Gençlik Merkezi’nde Türk Müziği Yarışması İl Birinciliği yarışması düzenlendi. Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Merkezlerine üye olan gençler, "Sahne Sırası Sende" Türk Müziği Yarışması’nda hünerlerini sergileme fırsatı buluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Sahne Sırası Sende" sloganıyla başlattığı "Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışmalarında adaylar, birinci olabilmek için mücadele ediyor. Bin yıllık kültürümüzün sahneye taşındığı yarışmada gençler Türk Halk, Türk Sanat ve Geleneksel Türk Müziği’nden eserlere hayat verdiler. Erzincan Gençlik Merkezi’nde 18-23 yaş grubu ve 24-29 Yaş grubu Solo Erkek Ses, Solo Kız Ses ve Özgün Yorumlama kategorilerinde düzenlenen İl Birinciliği yarışmalarının kazananları belli oldu.

18-23 yaş grubu Solo Erkek kategorisinde Ahmet Karabulut birinci, 18-23 yaş grubu Solo Kız kategorisinde Dilara Ülker birinci, 24-29 Yaş grubu Solo Erkek kategorisinde Yavuz Vuslat Durgun birinci , 24-29 Yaş grubu Solo Kız kategorisinde Canan Albayrak birinci oldu. 18-29 Yaş Grubu Özgün Yorumlama kategorisinde Ali Eren Ürün ve İbrahim Sarıpınar birinci oldu.Kategorilerinde İl Birincisi olan gençler18-22 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Doğu Anadolu Bölgesi Grup Finallerinde Erzincan’ı temsil edecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.