10 Şubat 2018 Cumartesi 10:06
Taekwondocular kemer sınavında ter döktü

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Taekwondo kursuna katılan sporcular için kemer sınavı yapıldı. 13 Şubat Spor Salonunda düzenlenen kemer sınavına 50 sporcu katıldı.

Sporcular yapılan kuşak sınavına katılarak bir üst kemere geçebilmenin mücadelesini verdiler.Minik ve gençlerden oluşan ve yaşları 7 - 17 yaş arasında değişen sporcular sınav heyeti karşısında kurs süresince aldıkları eğitimlerde öğrendiklerini sergilediler. Kemer sınav komisyonu üyeleri Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinden Murat Yetiş, Enver Takım, Milli Sporcu İbrahim Etem Pak tüm sporculara başarı dileklerinde bulunarak Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ziya Yavuz’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.