17 Şubat 2018 Cumartesi 10:22
Adalet Sen Erzurum İl Başkanı Şenbak: ‘Rotasyonun kaldırılacağını ümit ediyoruz’

Bazı yayın organlarında yayımlanan ‘Yazı İşleri ve İdari İşleri Müdürlerine Rotasyon Uygulanmıyor’ haberlerinin kasıtlı ve maksatlı olarak yayımlanmasına tepki gösteren Adalet Sen Erzurum İl Başkanı Adem Şenbak, yaptığı açıklamada ’Adalet Bakanlığımızın rotasyon uygulamasıyla çalışmaları devam etmektedir. Kısa sürede sonuçlandırılacağını bekliyoruz’ dedi.

Adalet Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan Yazı İşleri Müdürleri, İdari İşleri Müdürleriyle ilgili ‘rotasyon’ uygulaması ile ilgili bazı basın yayın organlarının asılsız gerçek dışı yayımlanan haberlere itibar edilmemesi konusunda hassasiyet gösterilmesini isteyen Erzurum Adalet Sen İl Başkanı Adem Şenbak, yaptığı yazılı açıklamada: ‘Kamuoyunu bilgilendirme gereği adına, bazı basın yayın organlarında personelimize yönelik ‘Rotasyon krizi’ gibi asılsız yayımlanan haberlere kesinlikle itibar edilmemesini rica ediyorum. Adalet Sen olarak ‘Rotasyon’ ile ilgili Personel Genel Müdürlüğümüz ile bire bir çalışma içerisinde olduğumuzu, kısa zaman içinde sonuçlandırılacağını ve Rotasyon’un kaldırılacağını ümit ediyoruz. Adliye çatısı altında 15 Temmuz FETÖ’nün hain darbe planına karşı gece gündüz demeden Kars’tan Edirne’ye kadar fedakârca görev yapan Adliye personelimizin en iyi çalışma statüsüne kavuşması için Adalet Sen olarak gerekli hassasiyetin gösterildiğini kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum.’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.