08 Şubat 2018 Perşembe 15:31
ASP Spor Kulübü başarıya doymuyor

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Yardımcısı ve ASP Spor Kulübü Başkanı Tamer Ekinci, TRT Erzurum Radyosuna konuk olarak, spor kulübünün yaptığı çalışmaları anlattı. Ekinci, Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Okullar arası Gençler Türkiye elemelerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk Çocuk Evleri Sitesinde kalan 9 çocuk takım halinde Erzurum’da birinciliği elde ederek, Amasya’da düzenlenecek olan Okullar arası Gençler Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiğini ifade etti.

Spor kulübünün önemli çalışmalara imza attığını belirten Ekinci, "Çocuklarımızı voleybol, badminton, halter ve güreş gibi branşlarda eğitiyoruz. Bu spor dallarında da iddialı sonuçlar elde ediyoruz.14-16 Şubat tarihlerinde Amasya’da yapılacak şampiyonaya katılmaya hak kazanmak önemli bir başarı. Amacımız milli sporcu sayısını artırmak " dedi.

Spor kulübünün personele yönelik çalışmaları olduğunu da belirten Ekinci, personel arası futbol ve masa tenisi müsabakaları düzenlendiklerini bu konularda da önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

ASP spor kulüplerinin 81 ilde çalışmalar yaptığını anımsatan Ekinci, “Çocuklarımızın sportif alanda başarılı çalışmalara imza atması bizleri gururlandırıyor. Çocukların eğitim alanında olduğu gibi sanat ve spor alanlarında başarılı çalışmalar yapması, başarılı sonuçlar doğurmaktadır. Çalışmalarımızı bu konularda çalıştırmaya ve yönlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ekinci, çocuk hizmetleri konusunda yapılan çalışmaları da paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.