24 Ocak 2018 Çarşamba 16:17
Aydemir: “Hayır sahibi dadaşlara minnettarız”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Hayatlarını Asım’ın neslini yetiştirmeye adamış işadamlarımız, eğitimcilerimiz ve hayır sahiplerine minnettarız. ‘ dedi.

HAYIRSEVER AZAK’A ZİYARET

İmam Hatip Okulları Platformu Erzurum İl Koordinatörü Tekin Pınar’la birlikte, Erzurum’a yeni bir imam Hatip Lisesi kazandırmak için yoğun bir çaba sarf eden İşadamı Raif Azak’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, yaptırılacak olan imam Hatip Lisesi projesi hakkında bilgi aldı, görüş alış verişinde bulundu.

‘RABBİM NİYETİNİ MÜBAREK EYLESİN’

Milletvekili Aydemir, ‘Bir çelebi yürektir Raif Azak Bey. Helal-Haram tefrikinde zirve bir tüccar. Erzurum’un eşraf tarifine en yakışır simalarından. Yaptırmayı planladığı İmam-Hatip Okulu için, Platform Başkanımız Tekin Pınar beyle kendisini ziyaret edip, hem istişare ettik, hem de duasına yöneldik. Rabbim niyetini mübarek etsin’ dedi.

AYDEMİR’DEN 28 ŞUBAT VURGUSU

Ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Milleti oluşturan bireylerin manevi donanımı ne kadar güçlü ise devletin geleceği de o kadar parlak olur” tespitini paylaşan Milletvekili Aydemir, İnanç sahiplerine karşı sergilenen 28 şubat zulmünü hatırlatarak, ‘Milletimizi mukaddeslerinden ayırmak isteyenler her daim zelil, her daim rezil oldular.’ diye konuştu.

‘28 ŞUBATÇI ZALİMLER İNANÇLILARIN İZZETİ, KARŞISINDA MAĞLUP OLMUŞLARDIR’

‘28 şubatçı zalimler başörtülülerin iffeti, inançlıların izzeti, milli iradenin ismeti karşısında bir kez daha mağlup olmuşlardır.’ diyen Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Şunu bilesiniz ki, inancına güvenmeyenler inanç özgürlüğünden korkar, düşüncesine güvenmeyenler düşünce özgürlüğünden korkar. Benim başörtülü kızlarımın başörtülerinden niye korkuyorlardı? Katsayı engelini niye getirip de imam hatibin, meslek liselilerin önüne koydular? Bu bir yarış değil mi? Açın önünü koşsunlar ama maalesef bir neslin en az on yılını çaldılar. Ne oldu? Şimdi açıldı, yollar açıldı. Elhamdüllilah.’ tespitini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.