26 Ocak 2018 Cuma 15:37
Başkan Sekmen “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

8’inci Uluslararası Buhara Medya Ödülleri, Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı. Törene Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Eski Kazakistan Cumhuriyeti Kültür Bakanı Dusen Kaseinov, Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Başkanı İrina Vlah, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bosna Hersek Büyükelçisi Haldun Koç, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı Genel Sekreteri Düsen Kasimov, İskoçya ve Moldova’dan milletvekilleri ile seçkin davetli topluluğu katıldı. Erzurum’da hayata geçirdiği projelerle 4 yılda ülkemizin en prestijli ödüllerini alan Başkan Mehmet Sekmen, gecede “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü almaya hak kazandı. Başkan Sekmen’e ödülünü TBMM Başkanı İsmail Kahraman verdi.

Kendisini bu ödüle layık gören herkese şükranlarını ifade eden Sekmen, “Bizler Doğu Anadolu’nun merkezi olan Erzurum’u ve bölgemizi kalkındıracak proje ve yatırımları hayata geçirdik. 2015 ve 2016’da ‘Yatırım bütçesi kullanımında’ Türkiye birincisi olduk. Aldığımız her bir ödül çalışma azmimize, şevkimize ve heyecanımıza büyük bir sinerji katıyor. İstiyoruz ki Doğu Anadolu Bölgemiz daha güçlü bir şekilde yeniden kalkınsın. İnşallah el ve gönül birliğiyle Erzurum’u ve bölgemizi daha iyi bir konuma ulaştıracağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.