21 Şubat 2018 Çarşamba 09:33
Dadaşlar’da parola üç puan

Spor Toto 1. Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Perşembe günü Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Bolu’da kampa girdi.

Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde güne düz koşu yaparak başlayan mavi-beyazlılar dar alanda 5-2 pas çalışmasının ardından şut çalışmasıyla hazırlıklarını tamamladı. Havayoluyla İstanbul’a geçen mavi-beyazlı kafile karayoluyla Bolu’ya geçerek kampa girdi.

‘Üç puandan başka düşüncemiz yok’

Boluspor deplasmanın önemli maç olduğuna vurgu yapan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Bolu maçında Erhan Çelenk ile Hakan sarı kart cezalısı olduğu için bu müsabakada oynayamayacak. Çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah Perşembe günü her iki takımda puan için mücadele verecek. Bu maçtan üç puanla dönmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bizim üç puandan başka düşüncemiz yok” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.