22 Şubat 2018 Perşembe 09:25
Deligöz’den Afrin Harekatına tam destek

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan ESAV Radyonun konuğu olan Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, bugüne kadar yaptığı projeler ve gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile ilgili Amerika ve diğer Avrupa Devletlerinin parmağından bahseden Deligöz, Büyükada’da yaşananları, Melih Gökçek’in istifa olayını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Enes Berberoğlu ile ilgili iddiaları ve Erzurum ile ilgili açıklamalar da bulundu.

Daha önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin tapusunu çıkararak kaçak saray söylemlerini sonlandıran Deligöz, ulusal gündem ile ilgili görüşlerini belirttikten sonra Afrin Harekâtı ile ilgili “Suriye ile 911 km ile en uzun sınırımız olduğu komşu ülkemizdir. Komşu olarak Suriye’de olan bitene karşı sessiz olamayız. Afrin Harekâtı bir gereklilikten doğmuştur. Bu böyle bilinmelidir. Bu harekât şu anda istediğimiz gibi gitmektedir. Umarım bundan sonra da şehit vermeden Afrin Harekâtını tamamlarız. Zeytin Dalı harekâtında şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet dilerim. CHP’nin bu zihniyetteki konuşmasını ise şiddetle kınıyorum. İnsansız hava aracımızın nasıl çalıştığını bilmeden ve bölgede neler yaşandığını araştırmadan yorum yapıyorlar. Sırf Mehmetçiğimiz Afrin’e girmesin diye konuşan Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi çok derindir, milletimiz sandıkta bunun hesabını soracaktır. Afrin harekâtı devam edecektir. Unutulmasın ki ülkemizin geleceğini esir almaya yönelik kirli tezgâhları parçalamaktan başka şansımız yoktur.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.