09 Şubat 2018 Cuma 14:51
MEB Müsteşar Yardımcısı Demir’den ETSO’ya ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da düzenlenen, “Mesleki Eğitim-Sektör İstişare Toplantısı”, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi ETSO’yu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir’le görüştü.

Ziyarette, toplantıya ev sahipliğinden dolayı ETSO yöneticilerine teşekkür eden Müsteşar Yardımcısı Ercan Demir ve Genel Müdür Osman Nuri Gülay, Meclis Başkanı Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demir’le, mesleki ve teknik eğitimin mevcut durumu ve geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Müsteşar Yardımcısı Demir ve Genel Müdür Gülay’a gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.