10 Şubat 2018 Cumartesi 15:00
Milletvekili Deligöz, Ak Parti teşkilatını dinledi

Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Oltu Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Eftal Gülcü ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe binasında düzenlenen toplantıda partililerle sohbet eden Deligöz, hafta sonunu Oltu’da geçirdiğini ve bir çok güzel faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. Deligöz, “Oltu benim canım ciğerim. Ben Oltu’nun bir evladıyım ayrım gayrım yok. Oltu’ya çakılan her bir çivide çam sakızı çoban armağanı bir el emeğimin olmasını isterim. Onun için çaba ve gayret sarf ediyoruz. İlçede gezmiş olduğum kamu kuruluşların da Oltu’ya yapacağımız yatırımlardan hizmetlerden binalardan bir çok konuda görüşmeler yaptım bu konuları çözmek için çok çaba harcıyoruz, harcamaya devam edeceğiz. Ben bu gün sizleri dinlemeye geldim” dedi.

Deligöz partililerin sorunlarını dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.