28 Ocak 2018 Pazar 11:53
Milletvekili Deligöz Narman, Oltu ve Şenkaya’yı ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili, KİT Komisyon üyesi, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon üyesi Orhan Deligöz, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

İlçe teşkilatlarıyla birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Deligöz, Narman ilçesinde Süt Sağım Makinesi ve Sertifika dağıtım töreni ile Damızlık Birliği Düve Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Daha sonra Oltu’ya geçen Deligöz, burada Oltu 25 Mart Spor ile Horasan Spor arasındaki futbol karşılaşmasını izleyip esnaf ile bir araya geldi. Şenkaya ilçesi Akşar Mahallesinde uzun zamandır yaşanan PTT mağduriyetinin çözümü için Akşar’a geçen Deligöz, Akşar’da PTT Başmüdürü Kamil Eti, Şenkaya Belediye Başkanı ve Şenkaya AK Parti Teşkilatı ile birlikte açılışını yaptı.

Her üç İlçede de yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler veren Deligöz, devam eden projeleri de bizzat yerinde inceleyerek notlarını aldı.

Söz konusu ilçe ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Deligöz, “Erzurum’a yapılacak yatırımlar konusunda teşkilatlarımız, yerel yöneticilerimiz, STK’larımız, muhtarlarımız ve hemşerilerimiz ile sürekli istişare içerisinde Ankara nezdinde de sıkı takip bulunuyoruz. Bunun için daha da hemşerilerimizin taleplerini alıyoruz. Biz, onların vekiliyiz. hemşehrilerimiz adına Ankara’da görev yapıyoruz. Onların talep ve isteklerini de gerçekleştirmek için çaba gösteriyoruz. Umarım görev süremiz boyunca da birçok hizmeti ilimize ve ilçelerimize kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.