26 Ocak 2018 Cuma 17:15
Tarım öğretiminin 172. yıl dönümü töreni düzenlendi

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanlığı ve Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen ’Türkiye’de Tarım Öğretiminin 172. yıl dönümü kutlama töreni’ Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Programa, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü, Erzurum Vali Yardımcısı Ünal Çoşkun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı, Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Zir.Müh. Erdal Şengül, Ziraat fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencileri katıldı.

Ziraat Fakültesi öğrencilerine tavsiyede bulunan Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü, “Bütün meslektaşlarıma tavsiyem kendilerine her gün yeni bir şey öğrenme merakıyla ben bugün ne öğrendim bir fayda üretebildim mi demelerini tavsiye ediyorum. Türkiye’de Tarım Öğretiminin 172.yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent unvanını alan öğretim görevlilerine plaketlerini takdim edilip akademik giysileri giydirildi.

Program sonunda Rektör Ömer Çomaklı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü’ye plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.